Obavijesti Video Pretražite Navigacija
456.500 žalaca

FOTO 'Obukao' na sebe pola milijuna pčela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako na brzinu dobiti 45 kila 'žive vage' zna Kinez She Ping, koji je odlučio 'obući' kaput od 456.500 pčela. Zašto? Zato da bi dokazao ljudima da izrađuje med od pravih pčela.

Kada netko na sebe navuče gotovo pola milijuna pčela, očekivao bi na tisuće uboda po tijelu, no She Ping prošao je sa svega njih 20. Dok je on izvodio 40-minutni performans s pčelama, publika je u nevjerici gledala kako se pretvara u živući kip pčela.

Pročitajte i ovo Vatrogasci tjeraju pčele Brza i dobra reakcija Majku i djecu napale pčele, ona zadobila 75 uboda: Što nikad ne smijete napraviti ako vas napadnu Pomor pčela - 2 Pomor pčela Bijes zbog novog pomora pčela: "Nema sankcija, dosad smo imali tri trovanja pčela, a niti jedne godine nismo doznali da je netko kaženjen"

'Kad sam to prvi put učinio s 22 godine, bilo je to samo radi zabave i znatiželje. Kasnije sam navlačio pčele na sebe samo kako bi ljude uvjerio da proizvodim med od pravih pčela', rekao je Ping, a prenosi Guardian.

Prekrile je od glave do pete: Napalo je 75 tisuća pčela

Osjećaj dok je prekriven pčelama, Ping opisuje kao 'nervozu, gušenje i vrućinu'. Njegova supruga nije nimalo entuzijastička oko tih performansa i boji se da bi mogao ozbiljno ugroziti svoje zdravlje ako nastavi.

Pogledajte fotogaleriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene