Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Južna Afrika

FOTO Mislili su da je izvanzemaljac...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnost u Južnoj Africi nekoliko dana se pitala je mi među njima bio izvanzemaljac, nakon što je u jednom resortu pronađeno deformirano mrtvo stvorenje.

Llewellyn Dixon, rendžer iz nacionalnog parka uslikao je mrtvo stvorenje pored resorta Nature's Valley, nakon što ga je pronašao njegov 17-godišnji sin. Sve dok ga nije pregledao veterinar, kružile su priče kako se možda radi o izvanzemaljcu, no nakon veterinarskog pregleda, takve priče su prestale.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razmjeri štete nisu poznati Gori zgrada parlamenta Južnoafričke Republike: Policija uhitila muškarca zbog sumnje da je podmetnuo požar Slika nije dostupna NOBELOVAC I VETERAN MIRA Umro je Desmond Tutu: Moralni div zaraznog osmijeha, junak borbe protiv apartheida i neumorni borac za "duginu naciju"

>> DNK testovi pokazali, ovaj sićušni kostur je ljudski!

'Svatko je mogao vidjeti da se radi o bebi pavijana', zaključila je veterninarka, dr. Magdalena Braum iz veterinarske klinike The Crags, a prenosi Huffington Post. Iako leš zapravo ne podsjeća toliko na pavijana, Braum je pojasnila kako je to zbog toga što se izobličio jer ga je majka vjerojatno nosila sa sobom neko vrijeme.

Pogledajte fotografije pa prosudite sami, biste li vi odmah asocirali leš s majmunom ili možda s nečim drugim pa tako i izvanzemaljcem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene