Javnost u Južnoj Africi nekoliko dana se pitala je mi među njima bio izvanzemaljac, nakon što je u jednom resortu pronađeno deformirano mrtvo stvorenje.


Llewellyn Dixon, rendžer iz nacionalnog parka uslikao je mrtvo stvorenje pored resorta Nature's Valley, nakon što ga je pronašao njegov 17-godišnji sin. Sve dok ga nije pregledao veterinar, kružile su priče kako se možda radi o izvanzemaljcu, no nakon veterinarskog pregleda, takve priče su prestale.

Vezani članci Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa (Screenshot Twitter) Uznemirujuća snimka: Vlasnika poznatog safari parka napao lav i odvukao ga u grmlje kao da je ništa Patuljasta mumija pronađena u pustinji Atacama u Čileu (Foto: AFP) e Riješen misterij patuljaste mumije: Nije izvanzemaljac, ali prava je istina gotovo jednako čudna..

>> DNK testovi pokazali, ovaj sićušni kostur je ljudski!

'Svatko je mogao vidjeti da se radi o bebi pavijana', zaključila je veterninarka, dr. Magdalena Braum iz veterinarske klinike The Crags, a prenosi Huffington Post. Iako leš zapravo ne podsjeća toliko na pavijana, Braum je pojasnila kako je to zbog toga što se izobličio jer ga je majka vjerojatno nosila sa sobom neko vrijeme.

Pogledajte fotografije pa prosudite sami, biste li vi odmah asocirali leš s majmunom ili možda s nečim drugim pa tako i izvanzemaljcem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook