Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjernica u SAD-u

FOTO: Isusa vidjela na pegli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mary Jo Coady iz gradića Methuen u SAD-u nikada nije pomislila da će spiritualni trenutak proživjeti spremajući rublje. Onda je jednoga dana vidjela sliku Isusa na dnu svoje pegle.

‘Ne bih rekla da je to čudo, ali zastala sam na trenutak’, rekla je Mary Jo Coady koja je Isusa na svom glačalu za rublje vidjela prije tjedan dana. ‘Nisam paničarila. Nosila sam rublje, pogledala peglu o ondje vidjela Isusa. Dno pegle pokazala sam svojim kćerima i pitala ih što one vide, da se uvjerim da ne umišljam stvari’, rekla je 44-godišnja Coady koja je odrasla u katoličkoj obitelji.

Pročitajte i ovo Screenshot Ukrali Božić VIDEO Uhićeni otmičari: Kidnapirali Isusa i sve snimili, za akciju imali zanimljivo objašnjenje Slika nije dostupna Poznati proizvođač FOTO Glačala im se zapalila u rukama: 'Odmah ih prestanite koristiti'

‘Imala sam nekih osobnih problema, a ovo je potvrdilo moju vjeru. Vjerovali ili ne, vidjevši ovu sliku bilo je prilično oslobađajuće. Moje vjerovanje je bilo posrnulo, ali kada sam to vidjela, pomislila sam kako je Isus tu’, kaže Coady. ‘Ne govorim da je ova slika neka velika sveta stvar. Neću ići s njom na turneju, niti ne želim da mi ljudi dolaze u kuću klanjati se’, zaključila je Coady.

>> Ukazanje Isusa na vratima auto-salona

Slike Isusa nisu tako rijetka pojava. Njegov lik pojavljuje se od kamenja do stakla na automobilu, a samo neke od mnogih primjera možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene