Odjevena u proljetnu haljinicu i visoke štikle, Ingrid Antičević Marinović učinila je saborsko zasjedanje atraktivnijim za gledanje.


Poluprazna sabornica ovoga je petka, barem na kratko, poslužila kao 'modna pista'. Za to je zaslužna saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović koja je u sabornicu ušetala poput modela.

Sabor - koga ima a koga nema na sjednici?

Vezani članci Boris Milošević (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Milošević: "Nacionalna netrpeljivost izjeda društvo, Ježurku Ježića smo izbacili iz lektire zato što ga je napisao Srbin" Franko Vidović razljutio je ministra obrane (Foto: DNEVNIK.hr) - 1 Ispad ministra Krstičevića u Saboru: Donijeli mu makete aviona pa ih u bijesu bacio na pod

Odjevena u proljetnu haljinicu i visoke štikle, Antičević Marinović učinila je saborsko zasjedanje atraktivnijim. Inače poznata po osebujnom modnom izričaju Antičević Marinović ni ovog puta nije podbacila.

Pažnju je plijenila svojim stavom i hodom modela, što nije promaklo oku vještih fotografa koji su ovjekovječili dašak mode u klupama Hrvatskog sabora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook