Odjevena u proljetnu haljinicu i visoke štikle, Ingrid Antičević Marinović učinila je saborsko zasjedanje atraktivnijim za gledanje.


Poluprazna sabornica ovoga je petka, barem na kratko, poslužila kao 'modna pista'. Za to je zaslužna saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović koja je u sabornicu ušetala poput modela.

Sabor - koga ima a koga nema na sjednici?

Vezani članci SDP u Saboru pokrenuo postupak za pokušaj opoziva ministra Beroša, izjavu dao Grbin Predsjedništvo ustraje da izbačeni članovi ne mogu ostati u Klubu SDP-a: "Podijeljeni smo u dvije grupacije" Arsen Bauk prosvjeduje ne noseći zaštitnu masku na sjednici Sabora - 3 Oporba dogovara tko će zamijeniti Škoru na mjestu potpredsjednika Sabora: "Jedna vrsta statusa quo"

Odjevena u proljetnu haljinicu i visoke štikle, Antičević Marinović učinila je saborsko zasjedanje atraktivnijim. Inače poznata po osebujnom modnom izričaju Antičević Marinović ni ovog puta nije podbacila.

Pažnju je plijenila svojim stavom i hodom modela, što nije promaklo oku vještih fotografa koji su ovjekovječili dašak mode u klupama Hrvatskog sabora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook