Svjesni su da je prekrasan osmijeh važna komponenta sveukupnog zdravlja, ali i da pruža osjećaj samopouzdanja.

Galerija


Punih 7 godina ekipa iz Stomatološke poliklinike ARENA zajedničkim snagama i sa smiješkom na licu uspješno brine o svojim pacijentima.

Vezani članci PR Zdravlje nema cijene i ulaganje u njega uvijek je dobra ideja - prijavite se na besplatan pregled Autor fotografije: Poliklinika Arena Mali vodič za pravilnu oralnu higijenu

Imate li osjećaj da su ljudi oko vas najsretniji ljeti i da se više smiju?

Iz Poliklinike ARENA kažu da su prije ljeta najpopularniji tretmani izbjeljivanje zubi, zubne ljuskice i zubne krunice koje mogu biti metal-keramičke ili cirkon-keramičke.

PR
PR


Kako bi pružila jedinstvenu uslugu svaki put, Poliklinika ARENA prati najnovije svjetske trendove te ima najprecizniji digitalni 3D CBCT i ortopan uređaj koji omogućuje da se svim pacijentima napravi dijagnoza i plan terapije istog dana. Nakon dijagnostike, svi slučajevi su lako i brzo rješivi uz specijaliste iz područja implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije.

PR
PR


Ukoliko želite uljepšati svoj ovogodišnji ljetni look, svratite na zagrebačku lokaciju Poliklinike ARENA kako biste se savjetovali sa specijalistima i saznali iz prve ruke o uslugama koje nude. Obratite se s povjerenjem u Polikliniku ARENA na telefonski broj 01/6542-655.

Stomatološka poliklinika ARENA
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb
Tel: 01/6542-655
Web: http://www.arenapoliklinika.hr
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/