Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tron snježne kraljice

Pogledajte što vas usred mećave može dočekati u poljskom vlaku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija WC školjke, koju su prozvali 'tronom snježne kraljice', postala je pravi hit u Poljskoj. Snimljena je u jednom vlaku tijekom snježnog nevremena.

Zbog obilnog su snijega proteklih nekoliko dana i u Hrvatskoj zabilježena kašnjenja vlakova, no putnici su barem imali priliku biti na toplome. Dijametralno suprotna situacija dogodila se u Poljskoj, gdje je fotografija zasniježene i zaleđene WC školjke u jednom vlaku postala veliki hit na internetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

>> Putujete li vlakom?

Školjku, koju su mediji prozvali tronom snježne kraljice, fotkala je i na svom Facebook profilu objavila Agnieszka Skórzewska, a ledeni je prizor zabilježila na putu iz Varšave u grad Szczecin na sjeverozapadu države. 'Srećom, ostali su WC-i funkcionirali', napisala je Agnieszka, a prenosi Telegraph.

U kompaniji čiji vlakovi operiraju na liniji Varšava-Szczecin pravdaju se da je netko ostavio otvoren prozor zbog čega je snijeg vrlo brzo uletio u mali prostor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene