Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Snimku su objavili roditelji blizanaca kako bi podsjetili koliko je malo potrebno da se dogodi zlo kada se mališani vrzmaju oko namještaja.


Radoznalost i potreba da se gotovo sve postojeće pretvori u igračku ili igralište često će mališane dovesti u gadne nevolje, srećom dvogodišnji Bowdy Shoff odlično je reagirao tijekom vikenda nakon što se komoda prevrnula i zarobila njegovog brata blizanca Brocka.

Vezani članci #poopchallenge Neki roditelji već žele iskočiti iz kože jer vrtići i škole ne rade pa zbijaju neslane šale Goran Višnjić Hrvatski glumac fotkom iz prošlosti posebno razveselio žene, ali i otkrio što je kod kuće pošlo po krivu

Maleni je Bowdi samostalno s brace uspio maknuti za njegovu dob (pre)težak predmet, a snimku incidenta su kao upozorenje drugima postavili upravo njihovi roditelji, Ricky i Kayli Shoff, pa i unatoč tome što su bili svjesni da će ih pojedinci zasuti kritikama.

I doista, našlo se onih koji se nisu dvoumili trebali ih nazvati lošim roditeljima, kao da im se nikada samima nije dogodilo da im djeca izmaknu očima makar na trenutak. 

Bilo kako bilo, najvažnije je da je sve dobro završilo, a i da je snimka poslužila kao opomena i podsjetnik da treba jako paziti kada se mališani vrzmaju oko namještaja. Nažalost, ne završi uvijek ovako, bez posljedica.