Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Junak dana

Spasio svog bracu: Dvogodišnjak sklonio komodu koja mu je prikliještila blizanca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimku su objavili roditelji blizanaca kako bi podsjetili koliko je malo potrebno da se dogodi zlo kada se mališani vrzmaju oko namještaja.

Radoznalost i potreba da se gotovo sve postojeće pretvori u igračku ili igralište često će mališane dovesti u gadne nevolje, srećom dvogodišnji Bowdy Shoff odlično je reagirao tijekom vikenda nakon što se komoda prevrnula i zarobila njegovog brata blizanca Brocka.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Slika nije dostupna NISU SVJESNI OPASNOSTI Po život opasna igra u Požegi: Djeca se zavuku ispod tračnica, u šupljinu na mostu, i čekaju da protutnji vlak!

Maleni je Bowdi samostalno s brace uspio maknuti za njegovu dob (pre)težak predmet, a snimku incidenta su kao upozorenje drugima postavili upravo njihovi roditelji, Ricky i Kayli Shoff, pa i unatoč tome što su bili svjesni da će ih pojedinci zasuti kritikama.

I doista, našlo se onih koji se nisu dvoumili trebali ih nazvati lošim roditeljima, kao da im se nikada samima nije dogodilo da im djeca izmaknu očima makar na trenutak. 

Bilo kako bilo, najvažnije je da je sve dobro završilo, a i da je snimka poslužila kao opomena i podsjetnik da treba jako paziti kada se mališani vrzmaju oko namještaja. Nažalost, ne završi uvijek ovako, bez posljedica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene