Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Difalija

Dva 'piška' viška: Liječnici uspješno operirali dječaka s tri penisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući vještim rukama liječnika, mališan će jednog dana najnormalnije moći voditi ljubav i imati djecu.

Neimenovani dvogodišnji dječak iz Indije, s kojim se priroda na čudan način poigrala i podarila mu tri penisa, operiran je u bolnici u Mumbaiju te će u budućnosti ipak imati jedan ali vrijedan.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Naime, liječnici su jedan spolni organ odsjekli i preostala dva spojili, što će dječaku omogućiti da poput svih ostalih ljudi jednog dana vodi ljubav i ima djecu.

Zanimljivo, isti je dječak rođen bez anusa, no vješti su liječnici već po njegovom rođenju taj problem riješili pomoću kolostomije.

Prije samo šest mjeseci dobio je novi penis, a uskoro će postati otac

Tada su mu napravili otvor na vanjskom dijelu tijela kroz koji je izbacivao sekret, a budući da će mu napravljeni anus uskoro zacijeliti i biti potpuno funkcionalan, rez namjeravaju zatvoriti već u rujnu.

Poremećaj kada se muškarac rodi s više penisa nazivamo difalija, a u medicinskoj literaturi od 1609. godine do danas je zabilježeno stotinjak takvih slučajeva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene