Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

HRVATSKA LUTRIJA

Dobitnik gotovo milijun kuna prvi se pojavio na blagajni Hrvatske Lutrije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otvaranje prodajnih mjesta, točnije glavne blagajne Hrvatske Lutrije u Ulici grada Vukovara 72 u Zagrebu, s velikim je nestrpljenjem čekao jedan igrač.

 Nije teško pogoditi da se radi o sretnom dobitniku, inače vjernom igraču lutrijskih igara, koji i u doba korona virusa nije prestao s igranjem zbog veselja i nade koje pronalazi u svom malom ritualu igranja. Izrazio je želju da ostane anoniman, ali nam je ispričao kako igra gotovo 40 godina i kako je ovog puta odigrao sasvim slučajno, na putu do pekarnice u ulici Dragutina Golika bb, kod ovlaštenog partnera „CONTRA M“. „U prolazu sam zapazio da na kiosku nema nikoga, iskoristio priliku da uplatim Loto i evo me - osvojio sam do sad najveći dobitak!“ Radi se o dobitku igre Joker, koji iznosi 969.445,40 kuna. 

Pročitajte i ovo Lutrija (Foto: Getty Images) LIJEPA VIJEST Provjerite listiće: Netko je uplatio 15 kuna i osvojio pozamašnu svotu, poznato i u kojem gradu PR Dobitak „Nikad ne znaš, možda opet svratim do vas na blagajnu“ Riječki umirovljenik podigao dobitak vrijedan 907.909,58 kuna

Primijetio je vijest o velikom dobitku u igri Joker, ali u tom trenutku nije ni pomislio da bi to mogao biti on. Kao i uvijek, SMS porukom je provjeravao ima li „nešto“ i tako saznao da je upravo on dobitnik Jokera od gotovo milijun kuna. „U tom mi je trenutku prva pomisao bila: Eh, da mi se sreća ranije osmjehnula… Sad sam već u godinama. Ali odmah potom, shvatio sam da za tako nešto nikad nije kasno. Uskoro ću u mirovinu pa ovaj dobitak dolazi baš kao Joker - dodatna sigurnost za dane koji slijede.“ Odmah nakon što je riješio sve potrebno za isplatu dobitka, odigrao je Loto 7 i Eurojackpot. „Kad sam već tu i otvoreno je prodajno mjesto, opet ću iskoristiti priliku jer, nikad se ne zna! Zamislite da u petak osvojim Eurojackpot i opet vam dođem! Možda vam tada pristanem dati suglasnost da objavite i moje ime!“ uz pozdrav i velik osmjeh koji se nazirao ispod zaštitne maske na licu, napustio je naše prodajno mjesto.

Poštujući sve propisane mjere zaštite, sa zaštitnim maskama na licima, ispratili smo našeg „korona dobitnika“ koji nam je svima uljepšao dan, a svim ostalim dobitnicima koji posljednjih mjesec dana s nestrpljenjem čekaju na otvorenje naših prodajnih mjesta i podizanje svojih dobitaka, poručujemo da je naša glavna blagajna u Zagrebu otvorena, kao i blagajne u Regijama. Sve informacije mogu potražiti na našem portalu: https://www.lutrija.hr/cms/PocetakRadaProdajnih

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene