Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sreli su se na zabavi. Nije znao tko je ona, no ona se njega jako dobro sjećala. I imala je savršen plan...


Louisa Manning (22) bila je tinejdžerica kada su je u školi maltretirali njezini vršnjaci. Nazivali su je pogrdnim imenima, a pogotovo im je bilo zabavno rugati joj se zbog debljine. Govorili su joj i da ima dlakave noge.

Vezani članci Krešimir Supanc, ravnatelj OŠ Jure Kaštelan Roditelji zbunjeni, ne znaju kad završava školska godina. No, postoji još jedan problem: "Ako veliki broj učenika dođe nenajavljeno..." Djeca ispred zagrebačke Osnovne škole Nikole Tesle - 2 U Zagrebu polovica djece došla u školu, Sindikat poručuje: ''Roditeljima ništa nije jasno''

No, osam godina kasnije, jedan od dječaka koji ju je u školi maltretirao, našao se na istoj zabavi kao i ona. Nije ju prepoznao, nego joj se udvarao i pozvao je na izlazak. Ona je pristala, no imala je briljantan plan, piše Daily Mirror.

U restoran gdje su trebali izaći na večeru došla je ranije i konobarici ostavila poruku za mladića. Ispisala ju je na pozadini fotografije na kojoj je ona s 12 godina.

Nasilnicima će se zabraniti školovanje, a neki će u školu i ljeti

'Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se 8. razreda? Tada sam bila debela, a ti si se šalio s mojom debljinom? Sjećaš se kako su ti se gadile moje dlakave noge? Ne? Ja se sjećam! Naredne tri godine provela sam izgladnjujući se, jela sam samo jabuku na dan i odlučila da neću večerati', napisala je u svojoj poruci djevojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživjela.

'Drugi puta kada ćeš razmišljati o meni, zamišljaj me kao djevojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja ti je sad dala košaricu, Louisa', napisala je u poruci.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook