Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u sekundi

Djevojka erotskim plesom uz cestu plijenila pažnju vozača, završilo teškim sudarom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najgore je prošao motorist koji je prebačen u bolnicu na odjel intenzivne njege s ozbiljnim ozljedama.

Djevojka iz ukrajinskoga grada Harkiva, o kojoj se u ovom trenutku zna toliko da joj je ime Maša, plijenila je u četvrtak uz cestu pažnju vozača takozvanim tverkanjem, što je u konačnici dovelo do prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

Koji metar ispred nje je došlo do sudara automobila i motora, nakon čega je Maša u društvu prijateljice, koja je sve to snimala pomoću mobitela, pobjegla u kuću.

Motorist je naglo ubrzao i na trenutak sklonio pogled s ceste, sasvim dovoljno da ne vidi na vrijeme kako mu je vozač automobila, bio zaokupljen Mašinim plesom ili ne, oduzeo prednost.

Prema podacima koje je objavio ruski portal L!fe, motorist je prebačen u bolnicu na odjel intenzivne njege s ozbiljnim ozljedama (neslužbeno se doznaje da je riječ o lomu zdjelice i otvorenom prijelomu noge), dok je vozač automobila bolje prošao, bez potrebe da ga se zadrži na liječenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene