Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijelu starca

Djeca bježe od njega, a njemu je kao i svakom četverogodišnjaku samo do malo igre i pažnje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bayezid nažalost vjerojatno neće dugo živjeti jer djeca oboljela od progerije u prosjeku umiru oko 13 godine.

Bayezid Hossain, dječak iz Magure na jugu Bangladeša, izgleda kao da mu je već osamdeset, međutim prava istina kaže da još nije proslavio niti peti rođendan!

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

Nažalost, Bayezid je po svemu sudeći rođen s progerijom, neizlječivom genetskom bolesti koja ga je izvana učinila starcem, toliko zastrašujućim ostaloj djeci da od njega bježe kada ga vide.

Njegova majka Tripti Khatun tvrdi da je Bayezid zapravo natprosječno inteligentan za svoju dob, te ga opisuje kao zaigrano, pričljivo i vrlo oštroumno dijete.

Rodila ga je kada je imala samo 14 godina, godinu dana nakon što se udala za svog prvog rođaka Lovelua Hossaina, što je učestala pojava u ruralnim dijelovima te države.

"Bila sam baš prestravljena kada se rodio. Izgledao je kao izvanzemaljac i to mi je slamalo srce", priznala je novinarima njegova majka, koja je tome dodala da se se danas ponosi sinom.

Dječak je s vremenom postao svjestan svog stanja, pa Tripti ističe i to da ima dana kada gorko zaplače jer se osjeća odbačenim.

Bayezid nažalost vjerojatno neće dugo živjeti jer djeca oboljela od progerije u prosjeku umiru oko 13 godine od srčanih udara, a po svemu sudeći nikad neće dočekati sestru ili brata jer se njegovi roditelji boje ponovo upustiti u stvaranje novog života.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene