Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Dirljivo pismo

DIRLJIVO PISMO oca kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni američki psiholog, Kelly M. Flanagan, na svom je blogu napisao pismo kćeri koje je razgalilo brojna srca diljem svijeta, a njegov je post uskoro postao viralan.

Kelly M. Flanagan je kćeri, koju naziva slatkicom, posvetio je pismo nakon što je, kako je napisao, na Google tražilici sa suprugom pronašao da je jedna od najpopularnijih pretraga na svijetu pitanje 'Kako ga zadržati zainteresiranim?'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neki drugi muškarac Pristao je njoj za ljubav na modni preobražaj, zaljubila se iznova čim ga je ugledala Slika nije dostupna Zaigrala se Spremala se reći mu da, a onda se na vratima pojavio njezin drugi dečko

To ga je zapanjilo, naveo je, te je pregledao nekoliko članaka koji govore o tome kako biti seksi, kada mu poslužiti pivo, a kada sendvič, te otkrivaju kako učiniti da se ON osjeća pametnim i superiornim. Pismo je objavio Huffington Post.

'To me razljutilo.

Malena, nije, nikada nije bio, niti će ikada biti tvoj posao 'zadržati ga zainteresiranim'.

Malena, tvoj je jedini zadatak da znaš duboko u duši - u tom nepoljuljanom mjestu koje nije zbunjeno odbijanjem, gubitkom i egom - da znaš da si vrijedna interesa. (Ako se sjetiš da su i svi ostali vrijedni interesa bitka tvog života uglavnom će biti dobivena, ali to je pismo za neku drugu priliku.)

Ako vjeruješ da si vrijedna na taj način, bit ćeš privlačna na najvažniji način na svijetu, privući ćeš mladića koji je vrijedan pažnje i koji će željeti provesti svoj život ulažući svoj interes u tebe.

Malena, želim ti pričati o mladiću koji nema potrebu da ga 'držiš zainteresiranim', zato što on zna da si ti zanimljiva.

Ne zanima me hoće li držati laktove na stolu sve dok ne može skinuti pogled s tvog nosića dok se smješiš.

Ne brine me ako neće igrati golf sa mnom sve dok se bude želio igrati s djecom koju mu rodiš i na sve divne i frustrirajuće načine otkrije da su ista kao ti.

Nije mi važno ako ne slijedi svoj novčanik dokle god slijedi svoje srce i ono ga uvijek vodi k tebi.

Nije mi važno je li snažan sve dok ti ostavlja prostora da vježbaš i razvijaš svoju snagu koju nosiš u srcu.

Ne može me manje biti briga za koga glasa sve dok se budi ujutro i svakodnevno ti ukazuje čast i poštovanje u kući i svom srcu.

>> FOTO O čemu su se dopisivali NASA i 7-godišnji dječak?

Nije me briga koje je boje kože sve dok platno vaših života boji bojama strpljenja, žrtvovanja, ranjivosti i nježnosti.

Nije mi važno ako je odgajan u ovoj ili onoj religiji, ili ni u jednoj sve dok je odgajan da cijeni ono što je sveto i da zna da je takav svaki trenutak života i svaki trenutak života s tobom.

I na kraju, Malena, ako pronađeš muškarca poput toga i ako ja i on ne budemo imali ništa zajedničko, uvijek ćemo imati najvažniji zajednički interes: TEBE.

Zato na kraju, Malena, jedina stvar koju moraš napraviti 'kako bi ga držala zainteresiranim' je da budeš svoja. 

Tvoj vječno zainteresirani muškarac,

Tata.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene