Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlo i naopako

Muke po romantici: Pozlilo mu tek što je zaprosio voljenu djevojku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaljubljeni je mladić previdio detalj koji mu je priredio situaciju iz noćne more.

Darrell Hamilton Jr. (26), novinar iz Kalifornije, čak je godinu dana smišljao kako zaprositi voljenu djevojku. Nedavno mu je napokon na um pao naizgled sjajan plan, pa je kupio prsten, unajmio privatni zrakoplov te na rođakovu kuću golemim slovima ispisao - hoćeš li se udati za mene?

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Slika nije dostupna Sve zbog poljupca Jedna njezina poruka je bila dovoljna da doleti iz Australije u Hrvatsku

Učinio je to tako svjestan da voljena Rheanna Lopez (35) obožava prirodu i uživanje u pogledu, ali je pritom previdio jedan detalj koji mu je priredio situaciju iz noćne more.

Zaboravio je Hamilton da neki nemaju sreće s letenjem, pa ga je uoči presudnog trenutka uhvatila mučnina koju nikako nije mogao umiriti. Trpio je i trpio, pa se isprovraćao tek što je izvadio prsten.

Tako je upropašten jedan romantičan trenutak, ali je srećom na kraju sve ispalo dobro. Rheanna je pristala, pa pričekala na prvi zaručnički poljubac do malo sretnijih okolnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene