Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plaćat će razglednicama

Prostitutke političarima nude seks na popust

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prostituke iz jedne danske udruge ponudit će besplatno svoje usluge sudionicima susreta na vrhu o klimi koji se održava u Kopenhagenu, u znak prosvjeda protiv nastojanja gradske uprave da suzbije prostituciju, izjavila je čelnica udruge.

Gradska vlast u Kopenhagenu raspodijelila je po gradskim vijećnicama razglednice u kojima pozivaju da se ne koriste usluge prostitutki, što je izazvalo gnjev ‘prijateljica noći’ čija djelatnost nije protuzakonita u Danskoj. ‘Svi izaslanici koji dolaze u Kopenhagen na summit o klimi moći će te razglednice iskoristiti kao način plaćanja, nakon predaje zahtjeva putem naše internetske stranice’, rekla je Susanne Moeller, predsjednica Udruge za zaštitu radnica u seksualnoj industriji koja okuplja osamdesetak žena.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala"

‘Ponuda vrijedi tijekom čitavog trajanja summita’, dodala je. ‘Ne očekujemo navalu sudionika summita, ali želimo izraziti nezadovoljstvo protiv takva postupanja prema nama koji smatramo diskriminacijom’, rekla je Moeller. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene