Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKTIVNA HRVATSKA

Danijela Martinović, Ana Gruica, Arielo i Anamarija Asanović u zajedničkoj borbi

PR
PR
Poznati Splićani predvođeni Danijelom Martinović i Anom Gruicom odlučili su i ovog puta biti uz svoje sugrađane i objavili početak zajedničke borbe protiv neaktivnosti i pretilosti.

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska u subotu, 8. rujna u 10 sati na splitskoj će Rivi održati zajednički trening s brojnim građanima kako bi skrenuli pozornost na veliki problem grada pod Marjanom i cijele Hrvatske, a to je nedovoljna aktivnost. 

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska "Bez straha nema hrabrosti" PR Aktivna Hrvatska Brojni Dubrovčani vježbali na jubilarnom treningu Aktivne Hrvatske


“Vježbajte! Vježbajte! Vježbajte! Jer ćete se dobro osjećati, psihički i fizički. Moći ćete izdržati puno toga. I ne slutite koliko vam to znači. Zato se pridružite 8. rujna na Rivi u Splitu. Dođite svi da napravimo skupno vježbanje. A ako slučajno niste u Splitu, kao što nisam ja, iskoristite priliku kada vas nitko ne vidi za par čučnjeva. Dođite. Vježbajte!” poručila je Danijela Martinović.

PR PR

Glumica Ana Gruica poznata je po velikoj brzi za zdravlje i njegu tijela. Jedna je od naših poznatih predvodnica redovitog vježbanja. Ususret treningu u Splitu sugrađanima je poručila: “Dragi Splićani, drage Splićanke i svi moji dragi sugrađani, cijeli život se trudim biti aktivna. Od malih nogu planinarim i plešem balet, a danas je moja strast fitness. Stoga Vam preporučam da i Vi budete aktivni!“ - izjavila je Ana Gruica.

PR PR

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska okuplja stručnjake iz područja kineziologije, medicine i nutricionizma. Podršku projektu dali su i splitski dizajnerski dvojac Arileo te Anamarija Asanović. Građani će, uz sam trening, imati priliku i pitati stručnjake za savjet te tako na jednom mjestu dobiti plan zdravog i aktivnog života. Trening će voditi trenerski tim Kineziološkog fakulteta, a program Renata Sopek. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a trening u Splitu održat će se u suradnji s Gradom Splitom i TZ Grada Splita.

Svi vježbači za trening će dobiti majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA prostirku i Decathlon loptu za trening. Tijekom treninga osvježit će se Mg Mivela vodom s kojom možete sve, a nakon treninga čeka ih fini i zdravi smoothie Merkur osiguranja, primjerak časopisa Men’s Health te pokloni poliklinike Affidea i Tosame.

Za trening Aktivne Hrvatske na splitskoj Rivi prijavite se na www.aktivnahrvatska.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene