Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sad je dosta!

Cijeloj firmi dojavio da šef spava s kolegicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik u jednoj novinskoj agenciji u Londonu poslao je svim svojim kolegama mail u kojem daje otkaz uz objašnjenje kako je bijesan na svog šefa jer 'šara' sa zaposlenicama u uredu.

Kieran Allen, računovođa u jednoj medijskoj kompaniji, ocrnio je u pismu ostavke svog šefa jer mu je, kako kaže, posljednjih 8 mjeseci svojim bludničkim ponašanjem onemogućavao rad u tvrtci. E-mail je proslijedio svima u firmi, a potom ga je netko objavio i na društvenoj mreži, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija na nogama "Ulice će biti pune krvi, ljudski organi letjet će u zrak": Detalji stravične dojave o postavljenim bombama diljem Srbije Ilustracija Traje potraga Policija na nogama: U BiH ukrali auto iz Hrvatske zabili se u trgovački centar kako bi ukrali sef

Allen je odlučio napustiti kompaniju nakon dvije i pol godine jer mu je šef blokirao bonus na plaću, neprestano ga pred svima omalovažavao te ga poslao na testiranje sposobnosti, stoji u spomenutom mailu.

>> Biste li vi ikada dali otkaz i napravili nešto ovakvo?

Sve to je, kaže, bilo nakon što ga je šef uvjerio kako će dobiti povišicu i imati mogućnost vrlo brzog napredovanja. Međutim, nakon promaknuća, Allen je morao otići na dopust zbog prevelikog stresa i preopterećenja poslom. 'Kad sam se vratio, umjesto da mi iskaže dobrodošlicu i pokuša ispraviti stvari, moj me šef napao i pred svima osramotio. Osjećao sam se kao da sam učinio nešto loše', rekao je.

>> Dobio otkaz i izbo kolege

Također, ističe Allen, njegov je šef redovito imao seksističke i druge neprikladne primjedbe prema zaposlenicama. Osim toga, danju je izvodio kolegice na piće, a noću bi s njima išao u ured i imao spolne odnose u dvoranama za sastanke. 'Ne mogu shvatiti kako takav čovjek može biti odgovoran za više od 30 djelatnika', zabrinuo se Allen. 

U mailu je pojasnio kako je svima proslijedio poruku kako bi se na svjetlo dana iznijele loše stvari te kako bi se zaštitilo druge u budućnosti. 'Ja sam dobar čovjek, tretiram ljude s poštovanjem i sve što sam napisao je istina'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene