Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Seulu

Dobio otkaz i izbo kolege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je dobio otkaz, pomahnitali zaposlenik u Seulu odlučio se obračunati sa svojim kolegama nasrnuvši na njih nožem.

Četiri su osobe ozlijeđene u glavnom gradu Južne Koreje nakon što ih je napao muškarac koji je mahao nožem ispred zgrade u kojoj je bila smještenja tvrtka iz koje je otpušten, javlja AP.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" Muškarac s mačetom Oglasio se gradonačelnik VIDEO Objavljena jeziva snimka užasa u Londonu: U napadu mačetom ubijen 13-godišnjak, ranjeno još nekoliko ljudi

Policijski službenik Han Won-Hoeng, rekao je da je 30-godišnjak napao dvojicu bivših kolega ispred zgrade u kojoj su radili, okrivljujući ih za otkaz. Muškarac je nakon toga nožem napao i dva prolaznika. Svi ozlijeđeni du odvezeni u bolnicu s ozlijedama koje, kako javlja AP,  nisu opasne po život.

>> Kuhinjskim nožem ubio suprugu zbog statusa na Facebooku!

Jedan je svjedok snimio kako napadača koji je na rukama imao lisice, odvodi policija. Sličan napad dogodio se prošlog tjedna u Južnoj Koreji, kada je muškarac uhićen nakon što je napao osam osoba u podzemnoj željeznici u blizini Seula. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene