Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki se bojali

Čarape i tenisice - To je sve što je imao na sebi dok se vozio podzemnom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpuno gol muškarac, vidljivo pod utjecajem alkohola, vozio se podzemnom željeznicom u New Yorku u četvrtak navečer. I, naravno, nije prošao neprimjećeno.

Peter Davis, putnik koji se te večeri vozio njujorškom podzemnom, nije mogao vjerovati svojim očima. Čovjek gol, kao od majke rođen, samo s tenisicama na nogama, sjedio je na jednom od mjesta te periodično pio whiskey iz boce i spavao.

Peter je ovoj sceni svjedočio negdje oko 8:30 sati navečer, no nije poduzeo nikakve akcije, osim što je čovjeka zabilježio na fotografiji.

'Mnogo me ljudi pitalo zašto nisam zvao službu 911', izjavio je Peter za Huffington Post. 'Razlog zbog kojeg to nisam učinio je kako bi čovjek samo bio uhićen, a ja nisam cinker'.

Pročitajte i ovo Policija traži pomoć građana U Zagrebu Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži i treba pomoć građana Air Jordan zlatne tenisice prekrasan kraj godine Pronašli tenisice u kanti, a priča iza njih je nevjerojatna: "Bila sam šokirana"

VIDEO Gol uskočio ženi u automobil

Dave je rekao i kako se čovjek u podzemnoj vozio barem šest stanica te kako su ga neki putnici gledali sa strahom u očima, dok su ga drugi, kao i on, fotografirali.

New York Post je nedavno objavio fotografiju žene na kojoj se može vidjeti isti muškarac - potpuno gol, koji je ovog puta sjedio na klupici u parku. Također je na sebi imao samo tenisice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene