Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potpuno gol muškarac, vidljivo pod utjecajem alkohola, vozio se podzemnom željeznicom u New Yorku u četvrtak navečer. I, naravno, nije prošao neprimjećeno.


Peter Davis, putnik koji se te večeri vozio njujorškom podzemnom, nije mogao vjerovati svojim očima. Čovjek gol, kao od majke rođen, samo s tenisicama na nogama, sjedio je na jednom od mjesta te periodično pio whiskey iz boce i spavao.

Peter je ovoj sceni svjedočio negdje oko 8:30 sati navečer, no nije poduzeo nikakve akcije, osim što je čovjeka zabilježio na fotografiji.

'Mnogo me ljudi pitalo zašto nisam zvao službu 911', izjavio je Peter za Huffington Post. 'Razlog zbog kojeg to nisam učinio je kako bi čovjek samo bio uhićen, a ja nisam cinker'.

Vezani članci Policija traga za nepoznatim muškarcem Jeste li ga vidjeli? Tri mjeseca nakon kaznenog djela policija traži pomoć građana Millie Bobby Brown U Hollywood je ušla kao neodoljiva djevojčica, ali danas...: "Zašto želi izgledati kao 30-godišnjakinja?"

VIDEO Gol uskočio ženi u automobil

Dave je rekao i kako se čovjek u podzemnoj vozio barem šest stanica te kako su ga neki putnici gledali sa strahom u očima, dok su ga drugi, kao i on, fotografirali.

New York Post je nedavno objavio fotografiju žene na kojoj se može vidjeti isti muškarac - potpuno gol, koji je ovog puta sjedio na klupici u parku. Također je na sebi imao samo tenisice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook