Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S djevojkom na 'čuvanje' tropskog raja

Otišao na 'najbolji posao na svijetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Ben Southall poletio je iz Brisbanea prema svom novom domu, točnije komadu zemlje u Tihom oceanu, koji je jedan od 74 otoka The great barrier reef islanda, gdje će provesti idućih šest mjeseci kao 'čuvar', nakon što je pobijedio na audiciji za 'Najbolji posao na svijetu', održanoj početkom godine.

No, Ben na otok neće sam, jer će rajski greben s njim idućih šest mjeseci dijeliti i njegova 'najsretnija djevojka na svijetu' Bree. Southall će za 'čuvanje' otoka nakon šest mjeseci dobiti oko 120 tisuća američkih dolara, na čemu mu zasigurno zavidi 34.000 ljudi, koji su se isto tako prijavili za navedenu kampanju.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

>> Britanac dobio 'najbolji posao na svijetu'

Southall je medijima prije odlaska na otok kazao kako se veseli svojoj ulozi 'čuvara' otoka idućih šest mjeseci. 'Mislim kako će biti lijepo živjeti na otoku. Čitav život živim u kontinentalnom dijelu, ali sad idem na mali komadić raja, zabačeni otok, zar ne?', rekao je Southall. No, njegovih šest mjeseci neće biti samo izležavanje na suncu, ronjenje i pusta romantika, jer njegov posao jest biti ambasador australske države Queensland, u prodaji zabačenog otoka kupcima u svijetu, a na tome će biti potrebno i poraditi idućih šest mjeseci.

Kampanja, koja se internetom proširila poput virusa, promovirajući 'Najbolji posao na svijetu', turističkoj agenciji Queenslanda donijela je tri grand prix nagrade na međunarodnom festivalu oglašivača u Cannesu, istovremeno postavljajući novi rekord na tom festivalu po broju nagrada, ali i postavljajući neke nove standarde. Kampanja je svjetskom promocijom proizvela zaradu od visokih 200 milijuna dolara.

Bi li vi prihvatili ovakvu ponudu za posao?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene