Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šest mjeseci raja

Britanac dobio 'najbolji posao na svijetu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Ben Southall u srijedu je na natječaju dobio 'najbolje radno mjesto na svijetu', naime da šest mjeseci bude čuvar na australskom otoku iz snova, objavili su organizatori.

Ben Southall, koji je prethodno radio u humanitarnoj organizaciji, pobijedio je petnaestero drugih finalista koji su ušli u uži izbor između više od 34.000 kandidata za to radno mjesto.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

>> Hrvatica među 16 kandidata za posao snova

>> VIDEO: Kandidati za 'Najbolji posao' opuštali se u spa centru

Pobjednik će dobiti lijepu svoticu od 15.000 australskih dolara (105.000 američkih dolara) kako bi se sunčao, šetao po pješčanim plažama, istraživao morske dubine, jedrio i svakog tjedna objavljivao blog s fotografijama i videospotovima. Ova inicijativa o kojoj mediji naširoko pišu, dio je kampanje za potporu turizmu Queenslanda kojemu prijeti gospodarska kriza.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene