Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan restoran u londonskom Cityu zatražio je od 350 klijenata koji naručuju božićni puding za desert da prije toga potpišu izjavu kojom restoran oslobađaju svake odgovornosti od mogućih posljedica, prenosi u petak AFP.


Vlasnica restorana High Timber je objasnila da se restoran želi zaštititi od mogućih tužbi u slučaju da se gost koji uživa u toj engleskoj 'slastici' zagrcne, a što za sobom povlači i opasnost od asfiksije. Kako božićni puding obiluje suhim voćem i orašastim plodovima, opasnost od oštećenja ili loma zubi je također moguća, a vlasnica Neleen Strauss nikako ne želi plaćati odštetu i preskupe zubare.

Vezani članci Baloni na vjetru Baloni i snažan vjetar nisu dobra kombinacija, vjetar ju je umalo otpuhao Zajednica ortodoksnih Židova u Londonu - 4 DNEVNIK.hr u epicentru pandemije: Škole ortodoksnih Židova otvorene unatoč zabranama, čuvaju ih zaštitari

'Restoran je u Cityu. Mnogi naši gosti su odvjetnici i upravo su mi oni to predložili', objasnila je Strauss. Božićni puding u tom restoranu inače košta osam eura. (Hina)