Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tek što je pustila prve suze radosnice uslijedio je brutalno hladan tuš.


Neimenovani Britanac uspio je srdžbu pretočiti u kreativnost te ostaviti nevjernu djevojku na do sada doista neviđen način.

Vezani članci Slika nije dostupna Gola je trčala gradom za dragim i molila ga da joj vrati mobitel, jurnjavu potaknule škakljive snimke Slika nije dostupna Spremala se reći mu da, a onda se na vratima pojavio njezin drugi dečko

Ukratko prepričano, svojoj sve do jučer voljenoj Alex je dao naslutiti kako će je zaprostiti, ali joj je samo koju sekundu kasnije priuštio brutalno hladan tuš tek nakon što je pustila prve suze radosnice.

Alex je natjerao da naglas pročita pjesmicu omotanu u veliko srce, no 'veliko pitanje' koje je očekivala nije bilo "hoćeš li se udati za mene?", već "tko je Thomas Rue?".

Tko švrlja - nadrlja: Prevarena supruga unakazila mužu automobil

Naime, Alex ga je varala upravo s tim muškarcem, a da je tome doista bilo tako otkrio je prije tri tjedna kada je na njezinom profilu na Facebooku ugledao brojne poruke i fotografije koje s ljubavnikom razmjenjivala.

Čak 16 minuta dugačak video koji je objavio u petak na YouTubeu u međuvremenu je skupio već milijun i pol pregleda, pa pogledajte i vi koliko je uložio truda da se osveti djevojci očito sklonoj 'šaranju'.

Jer nije samo pjesmica bila to u što je uložio trud, treba vidjeti i kako je ukrasio kuću, kako je uvjerio Alex da će je odvesti da vidi polarnu svjetlost, ali i kako se pobrinuo da glazbena podloga bude prikladna (pustio je hit Roxettea 'It Must Have Been Love (But It’s Over Now'). 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook