Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netko za kavu?

Apple traži osobu za kuhanje kave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple je ovih dana objavio oglas za posao preko kojeg traže osobu koja će kuhati kave za sve zaposlenike i goste kompanije.

Posao u Appleu san je svakog IT-jevca, ali priliku za rad u najvećoj tehnološkoj kompaniji na svijetu imaju i oni kojima IT nije najbolja strana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u luksuznom hotelu Slavni kuhar dobio otkaz zbog ponižavanja: Pomoćnika tjerao da satima sjedi gol s jabukom u ustima i mrkvom u anusu Preminuo televizijski chef Michael Chiarello U 61. godini Poznati televizijski chef preminuo nakon alergijske reakcije

Apple je ovih dana objavio oglas za posao preko kojeg traže osobu koja će kuhati kave za sve zaposlenike i goste kompanije. Da sve ostane u tonu Appleove politike, oni ne traže običnog 'kuhača' kave, već se to radno mjesto zove 'iCup Technician', odnosno iKuhar.

VIDEO Otkrivena velika privatna tajna šefa Applea

Među stvarima koje se traže od novog 'caffe majstora' su tako između ostalog da zna čitati i pisati, da je u stanju razgovijetno govoriti i pozorno slušati, da zna nešto raditi na računalu i slične stvari.

A da je dobra kava ključna stvar za zaposlene u Appleu govori i rečenica iz oglasa: 'Apple iCup Services' specijalizirana je za opskrbu svježe spremljene kave svim Appleovim zaposlenicima unutar njihovih odjela'.

Cijeli oglas možete pročitati OVDJE.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene