Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I to u emisiji uživo

VIDEO Otkrivena VELIKA TAJNA šefa Applea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktor Applea Tim Cook našao se u nezavidnom položaju kada je voditelj na CNBC-u sudionicima u svojoj emisiji uživo rekao da je Cook homoseksualac.

Pročitajte i ovo Jurij Gagarin (Foto: AFP) Prvi čovjek u svemiru Smrt koja je i nakon 50 godina obavijena velom tajne: "Čuli smo krik u hodniku. Bio je to šok, žene su plakale" Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Skandal u Australiji Stotine tajnih dokumenata vlade pronađene u ormarićima u second-hand shopu

U emisiji uživo na američkoj TV postaji CNBC, u petak ujutro razgovaralo se o tome kako velike korporacije ne ohrabruju svoje direktore da javno priznaju da su homoseksualci, piše Forbes.

Međutim, voditelj Simon Hobss, kao protuargument naveo je direktora Applea Tima Cooka, kao osobe na visokom položaju u korporaciji koja je prilično otvorena kada je riječ o svom seksualnom životu.

'Tim Cook je prilično otvoren u pogledu činjenice da je gay', rekao je Hobbs. Međutim, Cook to nikada javno nije priznao.

Tim Cook tvrdi: Korisnici su nezadovoljni Androidom i masovno prelaze na iPhone

U tom trenutku je u studiju nastala neugodna tišina. Jim Stewart, jedan od gostiju u studiju koji je pisao upravo na temu homoseksualnih CEO-a rekao je kako Cook nikada javno o tome nije govorio i da ne želi nikoga poimence deklarirati tko to već sam nije učinio.

Američki mediji sada su puni rasprava o tome hoće li Cook koji nikada nije niti potvrdio niti negirao svoju seksualnu orijentaciju, reagirati i kako.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene