Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjednom tajac

Hoće li bivša slovenska manekenka postati prva dama SAD-a...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki portal Politico napravio je profil zanimljive Slovenke koja je već godinama dio visokog američkog društva. Baš sada kada se očekuju njezini komentari, ona odbija bilo što reći.

Melanija Trump (45), supruga mogula i republikanskog kandidata u američkim predsjedničkim izborima koji će se održati u studenom 2016., Donalda Trumpa, je bivša slovenska manekenka. I baš sada, kada se očekuju njezini komentari, ona odbija bilo što reći.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

To nije obeshrabrilo portal Politico da podsjeti američku javnost tko je ona. Supruga Donalda Trumpa rođena je u mjestu Sevnica u Donjeposavskoj regiji. Završila je Sveučilište u Ljubljani, a na modnu pistu je zakoračila sa 16 godina.

Melania je radila kao manekenka u Europi sve dok se 1996. nije preselila u New York. Trumpa je upoznala nekoliko godina kasnije, a njihova veza je privukla veću pažnju medija nakon pokretanja Trumpovog reality TV programa 'Stažist'.

PRIJETNJE, LAŽI I MANIPULACIJE 'Ono što ću vam napraviti bit će odvratno'

Melanija se udala za Trampa 2005. i danas je majka devetogodišnjeg Barona, petog djeteta Donalda Trumpa. Uoči vjenčanja u jednom ženskom časopisu sponzorušama je dala savjete kako se udati za milijardera. Pa se u skladu sa svojim skupim ukusom udala u vjenčanici koja je koštala 200.000 dolara.

Melanija je poznata po tome da kupuje odjeću poznatih dizajnera koja se izrađuje samo u jednom primjerku. Inače, u intervjuima tvrdi da je 'zaposlena mama', ali to se ne bi reklo po njezinom Twitteru budući da ondje objavljuje fotografije svog raskošnog života, a tek u tragovima tu su i fotografije na kojima se može naslutiti kako je i majka maloljetnog dječaka.

Njezi Twitter profil pun je fotografija iz Trumpovog privatnog aviona, privatnog helikoptera, penthausa na vrhu njujorškog 'Trump Towersa', Trumpovog ljetovališta u Palm Beachu...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene