Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vjerujete li da će Vlada uspjeti ostvariti svoj plan investicija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor danas je na konferenciji za novinare u Banskim dvorima predstavila nove projekte vrijedne 14 milijardi kuna.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'U protekle četiri godine bili su potpuno marginalizirani' Ministar Butković najavio velike projekte vrijedne nekoliko stotina milijuna eura Slika nije dostupna Eci-peci-pec VIDEO Hrvatska je saudijskom princu ponudila ove projekte...

Premijerka Jadranka Kosor danas je na konferenciji za novinare u Banskim dvorima predstavila nove projekte vrijedne 14 milijardi kuna.

Premijerka je kazala kako su svi do sada pokrenuti projekti u okvirima zadanih rokova, te kako planira osnovati i Odbor koji će pratiti sve projekte. Novih 14 milijardi kuna uložit će se u tvrtke Plomin, HŽ, HŽ infrastruktura, HŽ Cargo, Janaf, Hrvatske vode (u nove obrambene nasipe i pročiščivače voda), Brijuni rivijera (idu na međunarodni natječaj) i Plinacro.

Kosor je kazala i kako će Vlada poduprijeti i sve privatne projekte te i dalje raditi na ukljanjanju prepreka koje ih koče u realizaciji.

>> SDP: Da se slušalo nas već bismo izašli iz krize

>> Kosor predstavila nove projekte koji će oživjeti gospodarstvo

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene