Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjeda Kukuriku koalicije

Što očekujete od nove Vlade?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve su oči nakon nedjeljnih izbora uprte u Kukuriku koaliciju i budućeg mandatara, šefa SDP-a Zorana Milanovića.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta Detalji suradnje HDZ i DP potpisali koalicijski Sporazum: "Sve ćemo vam reći sutra" Domovinski pokret Sve poznato do kraja tjedna Jedno ime ipak neće biti dio kadrovske križaljke: "Neću biti u Vladi, koliko god ste to računali"

Zoran Milanović u svom je pobjedničkom govoru rekao da je Kukuriku koalicija preuzela na sebe ogromnu odgovornost pobjedom na parlamentarnim izborima te obećao da pobjednička opcija neće iznevjeriti.

'Idemo na posao, možemo i pogriješiti, ali ne smijemo stajati, ne smijemo iznevjeriti sve ljude koji su nam danas dali dobru ljudsku vjeru', naglasio je budući hrvatski premijer. Milanović je istaknuo kako građani Hrvatske od nove vlade očekuju velike stvari i kako ih ne smiju iznevjeriti. Svim biračima koji nisu dali potporu Kukuriku koalicije poručio je da će svaki dan voditi računa da budu i njihova dobra vlast.

A što konkretno vi očekujete od nove hrvatske Vlade?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene