Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što Hrvatska može ponuditi Kini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se održava dvodnevna Poslovna konferencija pod nazivom 'Kako poslovati s Kinom' u organizaciji Konfucijevog instituta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske gospodarske komore.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Hrvatska početkom srpnja postaje članica Europske unije, čime se domaćim tvrtkama otvara cijelo zajedničko europsko tržište. Premda se o proboju hrvatskih tvrtki na dalekoistočna, a poglavito kinesko tržište, govori već godinama, čini se da je to u posljednje vrijeme ostalo u sjeni europske priče.

Danas i sutra u Zagrebu se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu organizira konferencija pod nazivom 'Kako poslovati s Kinom' na kojoj će zainteresirani hrvatski poduzetnici moći dobiti odgovore na sva ključna pitanja o nebrojenim mogućnostima ulaganja u Kini.

Na predavanjima će biti riječi o kineskom tržištu i ekonomiji, načinima osnivanja tvrtke u Kini, praktičnim savjetima, iskustvima i problemima s kojima se susreću stranci prilikom ulaska na specifično kinesko tržište.

Gospodarski rast u Kini čini se nezaustavljivim, a tamošnje je gospodarstvo nedavno prestiglo Japan te je postalo drugo najveće na planetu. Pitanje je samo što hrvatski poduzetnici mogu ponuditi Kini.

Što Hrvatska može ponuditi Kini?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene