Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate igru hrvatske reprezentacije protiv Belgije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je bod odigravši u gostima kod Belgije 1-1, u 2. kolu kvalifikacijske skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kakav rezultat očekujete na Islandu? Slika nije dostupna Utakmica Hrvatska-Srbija Milanović: Uvrede nadglasajte pjesmom ili zvižducima!

 Nakon teško izborene startne pobjede nad Makedonijom u Zagrebu (1-0) izabranici Igora Štimca u Bruxellesu su već u 6. minuti šokirali domaćine vodstvom 1-0. Kao i prilikom pogotka Makedoncima, akciju je proigravanjem Mandžukića započeo Modrić, a napadač Bayerna s desnog je boka uputio povratnu loptu u sredinu prema kolegi napadaču Jelaviću. Njega su blokirali belgijski braniči, ali im je promakla lopta koja je stigla do usamljenog Ivana Perišića koji s 12 metara lijepo odmjerenim udarcem pogađa za 1-0. Bio je to Perišićev prvi pogodak za nacionalnu momčad.

Potom su Belgijanci počeli sve opasnije prijetiti. Pokušavali su Benteke i Witsel, no bez izrazite šanse sve do posljednjih sekundi prvog dijela. Tada je nakon udarca iz kuta s desne strane Strinić loše odbio loptu na koju po sredini na rubu kaznenog prostora natrčava Gillet koji sjajnim udarcem 'probija' Pletikosu za 1-1 u 47. minuti.

>> Belgijanci: Vida je promašio nemoguće, bit će napeto do kraja!

Priliku da 'vatreni' iz Bruxellesa odnesu puni plijen u 1. Minuti sudačkog dodatka propustio je Domagoj Vida. Nakon kornera s lijeve strane Schildenfeld je odlično prebacio loptu na drugu vratnicu gdje je Vida potpuno sam i neometan loptu glavom uputio pored gola.

Hrvatska je u prve dvije kvalifikacijske utakmice osvojila četiri boda, a kako ste vi zadovoljni predstavom 'vatrenih' u Bruxellesu?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene