Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hoće li odluka države da uzme Dajlu narušiti odnose s Vatikanom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo pravosuđa na temelju činjenica poništilo je u slučaju Dajla nevažećim rješenja Istarske županije te temeljm novih rješenja Republiku Hrvatsku uknjižit će kao vlasnika navedenih nekretnina.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Odnosi s Vatikanom odlični' Kosor o 'slučaju Dajla': Moramo štititi interese države Slika nije dostupna Ministarstvo pravosuđa odlučilo Udarac Crkvi: Država uzela Dajlu

Ministarstvo je rješenja ureda Istarske županije proglasio ništavnima jer su njime donijete odluke koje su mogle biti donesene samo tijekom upravnog postupka nadoknađivanja imovine oduzete za vrijeme jugoslavenske komunističke vladavine, jer su ista pitanja rješena međudržavnim sporazumima.

Temeljem rješenja Ministarstva pravosuđa bit će omogućeno da se RH uknjiži kao vlasnik navedenih nekretnina, odnosno, da se uspostavi ranije zemljišnoknjižno stanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene