Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministarstvo pravosuđa na temelju činjenica poništilo je u slučaju Dajla nevažećim rješenja Istarske županije te temeljm novih rješenja Republiku Hrvatsku uknjižit će kao vlasnika navedenih nekretnina.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Ministarstvo je rješenja ureda Istarske županije proglasio ništavnima jer su njime donijete odluke koje su mogle biti donesene samo tijekom upravnog postupka nadoknađivanja imovine oduzete za vrijeme jugoslavenske komunističke vladavine, jer su ista pitanja rješena međudržavnim sporazumima.

Vezani članci Pravosudni policajac slučajno se propucao u zgradi riječkog suda (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Ozlijeđeni pravosudni policajac još u životnoj opasnosti, otkriveni detalji kako je došlo do samoranjavanja Slika nije dostupna Više od 30 hotela dio državne imovine

Temeljem rješenja Ministarstva pravosuđa bit će omogućeno da se RH uknjiži kao vlasnik navedenih nekretnina, odnosno, da se uspostavi ranije zemljišnoknjižno stanje.