Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu se snašli na burzi

Zuckerberg: Facebook će prebroditi i ovu nevolju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni direktor Facebooka Marc Zuckerberg priznao je da se tvrtka na burzi nije baš iskazala, ali da se i prije iskazala u nevoljama te da će prebroditi i ovu najnoviju, piše u srijedu Los Angeles Times.

'Razočarali smo na burzi', kazao je izvršni direktor Facebooka  Mark Zuckerberg na konferenciji u San Franciscu i dodao da će Facebook prebroditi i ovu nevolju.

'Mi se brinemo o našim dioničarima', dodao je. Prošli je tjedan Facebook priopćio da Zuckerberg ne planira prodavati dionice u idućih barem godinu dana, signalizirajući da vjeruje u budućnost kompanije.

>> Zuckerberg otkriva što je bila najveća pogreška Facebooka!

Facebook je zabilježio veliki pad vrijednosti dionica, gotovo za 50 posto, nakon što je u svibnju, kada je kompanija postala javna, izlistavanje na burzi loše počelo. Najnoviji podaci govore da je cijena dionica porasla za 66 centi ili gotovo tri posto nakon redovnog zatvaranja burze. To je slijedilo nakon što je Facebook porastao za 62 centa, tj. tri posto u regularnom trgovanju na burzama, da bi se cijena dionica zaustavila na 19,43 dolara. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene