Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Postanite certificirani Specijalist za web marketing UPISOM na Web Marketing Akademiju koja 9.03. u svojim klupama započinje predavanja u osmoj generacije polaznika, budućih stručnjaka za internet marketing.


Bez obzira koje ste struke ili predznanja, Web Marketing Akademija je za svakog od vas! Pristup, učenje i savladavanje teorije i prakse prilagođen je svakom polazniku od kojeg se očekuju samo želja i volja za uspjehom.

Vezani članci Slika nije dostupna POSTANI STRUČNJAK ZA WEB MARKETING U tijeku upisi u Web Marketing Akademiju Slika nije dostupna Specijalističko školovanje za stručnjaka digitalnog marketinga


Nakon tri mjeseca i 100 školskih sati intenzivnog rada na predavanjima, biti ćete spremni za internet marketing svijet u kojem 'plivaju' samo najbolji, a najbolji ćete biti vi! Očekuju vas teorija uz koju ćete razumjeti svaki aspekt internet marketinga te praksa na kojoj ćete konkretno savladati svo stečeno znanje uz vrhunske predavače koji vam prenose najnovije svjetske trendove i pripremaju vas za naše tržište.

Web Marketing Akademija sastoji se od 10 cjelina, a svaku od njih moguće je pohađati pojedinačno ukoliko ne želite upisati kompletnu WMA. Svaka od 10 cjelina traje dva dana (ponedjeljkom i utorkom) u popodnevnim terminima (od 17 do 21h) prema datumima održavanja:

1.) Osnove web marketinga (09. i 10.03.)
2.) Web marketing (16. i 17.03.)
3.) Web stranica (23. i 24.03.)
4.) Web trgovina (e-commerce) (30. i 31.03.)
5.) Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) (13. i 14.04.)
6.) Kontekstualno oglašavanje (SEM) (20. i 21. 04.)
7.) Analiza web stranica (Google Analytics) (27. i 28.04.)
8.) Marketing društvenih medija (SMM) (11. i 12.05.)
9.) E-mail marketing (newsletter) (18. i 19.05.)
10.) Web PR (online odnosi s javnošću) (25. i 26.05.2015.)

UPIŠITE Web Marketing Akademiju ili samo neku od 10 stručnih cjelina nakon čega zasluženo dobivate svoj profesionalni certifikat koji će doprinijeti Vašem stručnom usavršavanju, s mogućnošću upisa u radnu knjižicu.

Prva dva čitatelja koja upišu Web Marketing Akademiju, ostvaruju popust od 20%! Prva četiri čitatelja koja upišu jednu od 10 cjelina internet marketinga, ostvaruju popust od 30%!
Svaki upisani polaznik dobiva na poklon dvije ulaznice u vrijednosti od 3000 kn za najočekivaniju edukacijsku konferenciju o internet marketingu – 'Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)'.

Niže cijene od konkurencije, viši nivo profesionalnosti, stručnosti i individualnog rada koje zaslužuju polaznici Web Marketing Akademije!

Nagradni natječaj

Napišite ime barem jednog predavača Web Marketing Akademije. Odgovor potražite na webu.

Najbrža 4 odgovora osvajaju po dvije ulaznice za nadolazeću konferenciju o internetskom marketingu 'Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga (D.I.M.)'!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook