Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Greyp G-12

VIDEO Novi projekt Mate Rimca!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na tržište stiže hibrid bicikla i motocikla Greyp G-12, koji je proizveden u radionici Mate Rimca.

Iz radionice Mate Rimca i suradnika na tržište stiže novi inovativni proizvod. Nakon što su svijet obišle vijesti o Rimčevom 'superautomobilu' Concept One, danas je promotivnim videospotom predstavljen hibrid bicikla i motocikla Greyp G-12.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 3 Kvaliteta života Čudaci na dva kotača osvajaju Europu: ''Kombinacija vlak - bicikl ne bi trebala biti nikakav SF, nego dio hrvatske turističke ponude'' Mate Rimac (Foto: Dnevnik Nove TV) Novo čudo tehnike Novi Rimčev bicikl mjeri otkucaje srca, fotografira i pedalira umjesto vas, a košta kao pet prosječnih plaća

Predviđa se da će ova ulična jurilica u veleprodaji koštati oko 6.000 eura.

>> Ovako izgleda prvi hrvatski PAMETNI električni bicikl!

Uz upaljen elektromotor, Greyp može juriti do 65 kilometara na sat, a jedno je punjenje dovoljno za prelazak 120 kilometara. Akumulator se puni prikapčanjem na standardnu utičnicu s naponom od 220 V, a punjenje bi trebalo biti gotovo za manje od sat i pol vremena.

Umjesto ključevima, Greyp se može pokrenuti unošenjem PIN-a ili otiska prsta. Svaki pojedini primjerak može u memoriji sačuvati do 50 otisaka prstiju, a vlasnik za svaki pojedini otisak može dodijeliti različita 'prava', tj. može limitirati vrijeme i brzinu vožnje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene