Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte

Test izdržljivosti: Koji je pametni telefon bolje prošao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici iPhonea 5-ice napokon mogu doći na svoje, jer nakon baraže napada sa svih strana kako Apple nije ponudio ništa novo ili revolucionarno, sad imaju razlog svojeg digitalnog ljubimca smatrati superiornim nad konkurencijom.

Tvrtka SquareTrade koja se bavi popravkom elektronike pod garancijom testirala je dva najveća rivala na tržištu u testu izdržljivosti - iPhone 5 i Samsung Galaxy S3.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samsung Galaxy S3! Ovo je najprodavaniji telefon na svijetu! Slika nije dostupna Dvostruko više telefona od Applea! Nastavlja se Samsungova dominacija na tržištu pametnih telefona

>> U samo tri dana prodano 5 milijuna novih iPhonea

Bacali su ih na tlo, u vodu te na njih s visine ispuštali raznorazne predmete iz svakodnevnog života. Rezultati testa i više nego zorno prikazuju kako je iPhone konstrukcijski i kvalitetom materijala, superiorniji proizvod. Samsungov Galaxy S3 pao je na svim testovima - padu, radu u vodi i nagnječenju, prenosi Business Insider.

U trećem testu, doduše, prilikom puštanja pivskih boca, boca koja je pala na Galaxy S3, pala je rubom na ekran, dok kod iPhonea 5 to nije bio slučaj. Možda sitan detalj, ali razlika u posljedicama ostala je ogromna. Pogledajte studiozan test tvrtke SquareTrade pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene