Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iPhone ima okus vanilije i čokolade

'Samo ga poližem'? Amerikanci misle da je ovo novi…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki komičar Jimmy Kimmel i njegova ekipa ljudima u Los Angelesu dali su iPad mini i rekli da je to novi iPhone – pogledajte njihove reakcije

Novi modeli iPhonea koje je Apple predstavio prije dva dana u prodaji će se pojaviti 20. rujna, no američki komičar Jimmy Kimmel i njegova ekipa u Los Angelesu ljudima su već prikazali uređaj za koji su rekli da je novi iPhone 5S i pitali su ih mišljenje o njemu. No, umjesto novog iPhonea, oni su im pokazali iPad mini – oni koje su prikazali u videu nisu imali pojma da je riječ o tabletu starom godinu dana, a ne o telefonu koji je tek predstavljen i koji još nije u prodaji, no svejedno su ga nahvalili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O izvanzemaljcima VIDEO Bill Clinton nasmijao Ameriku: 'Ne bi me iznenadilo da nas jedan dan posjete' Slika nije dostupna Pregled godine 2013. Jesu li nam ovi IZUMI OLAKŠALI život?!

Predstavljeni sinoć: Pogledajte opcije iPhonea 5S i iPhonea 5C

Većina se tako slaže da je novi iPhone manji i lakši (iako je uređaj koji su oni imali u ruci 7,9 inčni iPad mini, a dijagonala ekrana iPhonea iznosi samo 4 inča), a jedna je djevojka oduševljena 'novom opcijom' – ako pritisnete Home tipku, na ekranu možete osjetiti okus čokolade i vanilije. Iako na početku nije ništa osjetila, nakon što je ponovno polizala iPad rekla je da zaista može osjetiti okus te je za ovu 'novu opciju' rekla da je čudna i cool.

Sve komentare ljudi koji su mislili da je prošlogodišnji iPad mini novi iPhone pogledajte u priloženom videu.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene