Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Savršen za selfie

LG predstavio novu 'mobilnu zvijer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
LG-ev G Pro 2 dolazi s Full HD ekranom dijagonale 5,9 inča i snažnim hardverom, a ljubitelji selfie fotografija cijenit će i prednju kameru s bljeskalicom

Uskoro u Barceloni počinje najveći mobilni kongres na svijetu na kojem će brojne kompanije predstaviti nove modele svojih pametnih telefona, a najveća zvijezda svakako bi trebao biti novi Samsungov model iz Galaxy S serije – S5. Iz LG-a nisu htjeli čekati Mobile World Congress, već su svoju novu 'mobilnu zvijer' predstavili prije Samsunga i konkurentskih kompanija. Njihov model G Pro 2 dolazi s velikim ekranom dijagonale 5,9 inča rezolucije 1920x1080 pikslea te je riječ o phabletu koji bi na tržištu trebao konkurirati uređajima poput Samsungovog Galaxyja Note 3.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velike promjene iPhone će imati veliki zakrivljeni ekran? Slika nije dostupna Nova generacija pametnih telefona! Xperia Z1 i Galaxy Note 3: Ovo su nove MOBILNE ZVIJERI!

Sony predstavio pametni sat i veliki Xperia Z Ultra phablet

Ovaj uređaj pokreće snažni četverojezgreni 2,26GHz Snapdragon 800 procesor, ima 3GB RAM-a te 16, odnosno 32GB memorije koji se mogu dodatno proširiti s microSD memorijskim karticama tako da vlasnici ovog telefona ne bi trebali imati problema s prostorom za pohranu podataka.

Na Cnetu naglašavaju kako se LG G Pro 2 može pohvaliti i s odličnom 13 MP kamerom s kojom se mogu snimati i Ultra HD videozapisi i koja ima optičku stabilizaciju slike. Također, ovaj je model savršen za snimanje selfie fotografija jer njegova prednja kamera rezolucije 2,1MP dolazi s LED bljeskalicom, što će omogućiti snimanje kvalitetnijih fotografija i u uvjetima loše vidljivosti.

LG G Pro 2 radi na posljednjoj verziji Googleovog Androida (4.4 KitKat), a treba izdvojiti i zanimljiv softver nazvan KnockCode putem kojeg se u samo dva dodira na određena mjesta na ekranu (ili više dodira, ovisno o postavkama koje odaberu korisnici) može aktivirati i otključati telefon te Content Lock koji korisnicima omogućava šifriranje samo određenog sadržaja telefona (samo određenih fotografija, dokumenta i slično).

Selfieji više nikad neće biti isti! Pojavio se 'sparrow face'!

Jedna od zanimljivosti ovog telefona jest što se tipke za paljenje i upravljanje zvukom nalaze sa stražnje strane kućišta (ispod kamere), a za pohvalu je i zamjenjiva baterija kapaciteta 3,200mAh. Iz LG-a još nisu objavili kada će se ovaj phablet pojaviti na tržištu niti kolika će biti njegova cijena te bi ove informacije trebali saznati za desetak dana na Mobile World Congresu na kojem će ova kompanija izložiti G Pro 2.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene