Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bestežinski spa tretman

FOTO Odbili projekt svemirskog hotela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Futuristički hotel svemirskih proporcija, ugođaja i usluge, prošlog je tjedna kao projekt predložio jedan američki konzorcij. Za mjesto su odabrali Barcelonu i odmah izazvali bijes lokalne zajednice.

Projekt futurističkog hotela predložen je kao projekt za gradnju u Barceloni. Zdanje je to koje bi trebalo ići čak 300 metara u zrak i koštati 1,5 milijardi eura te biti podignuto na umjetnom otoku.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Barceloni (Foto: AFP) festival La Mercé VIDEO Ulično slavlje 40.000 mladih izmaklo kontroli: Ozlijeđene 43 osobe, 20 uhićenih te je prijavljen slučaj seksualnog napastovanja Slika nije dostupna Svi imali negativan test Usred pandemije 5 tisuća ljudi partijalo na koncertu u Barceloni, pogledajte koliko ih je poslije bilo zaraženih

>> FOTO Ovako to izgleda kada naručuje kralj Saudijske Arabije!

Ponuda hotela bio bi vertikalni vjetrotunel, 24-satni shopping centar, marina i spa u bestežinskom stanju, prenosi popsci.com.

Međutim, Španjolci nimalo nisu oduševljeni tom idejom, jer zemlja je u teškoj ekonomskoj krizi. Gradski čelnici Mobiloni su ponudili hladan tuš' od odgovora na prijedlog projekta.

'Mi smo grad kulture, znanja, kreativnosti i inovacije, a naš će projekt za grad ići drugim putem', poručio je gradonačelnik Barcelone u televizijskom intervjuu.

No, slične mega hotele već planiraju i u Los Angelesu i Hong Kongu pa nade za pokazivanje super luksuza u svijetu razapetom između krize i golog preživljavanja još uvijek ima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene