Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prvak SAD-a

Znate li koji je najbolji grad godine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanci su izabrali svoj najbolji grad ove godine. Nikad ne biste pogodili koji je to grad.

Šest kategorija koje su uzete u obzir kod ocjenjivanja su: atmosfera i ambijent, kultura i znamenitosti, gostoprimstvo, boravište, restorani i naravno, shopping. Prema tim kategorijama najbolji grad u SAD-u je Charleston u Južnoj Karolini. Dobio je prestižnu nagradu Condé Nast Traveler Readers' Choice, koja se dodjeljuje godišnje od 1988. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sporan simbol ropstva SAD: Sve snažnija kampanja za uklanjanje konfederacijske zastave Slika nije dostupna Pokolj u Charlsetonu: Prosvjedi protiv trajnog simbola ponosa i naslijeđa Juga za njezine pristaše

>> Facebook gradi pravi mali grad, saznajte gdje!

Charleston je pokupio epitete najgostoljubivijeg grada, punog pristojnih ljudi. Restorani i kuhinja u Charlestonu imaju poseban glas u SAD-u. New York Times ocijenio ga je kao jednu od najboljih gurmanskih destinacija američkog juga.

Časopis Condé Nast Traveler ocijenio je gostoljubivost i pristojnost ljudi u Charlestonu zaraznom. Njihova ljubaznost i karizma jednostavno zadivljuju, pišu. Kad se to spoji sa svim kulturnim i povijesnim znamenitostima grada, slika postaje potpuna.

No, Charleston je titulu najboljeg oteo San Franciscu za samo jedan bod, s osvojenih 84,7 bodova. Santa Fe se nalazi na trećem mjestu, dok je Chicago četvrti. New York je tek šesti, a Los Angelesa nema u prvih deset top gradova SAD-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene