Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski mladić preminuo je nakon napada dva psa čiji je sukob pokušao prekinuti. Nekoliko je puta pao na tlo, a prema tvrdnjama policije, najvjerojatnije su ozljede glave koje je zadobio tijekom padova, uzrok smrti.


Dva psa napala su 21-godišnjeg mladića koji je nekoliko puta pao na tlo tijekom incidenta i pretrpio teške ozlijede glave. Glasnogovornik policije u Lancashireu rekao je kako su žrtvu napali psi muškarca u čijoj je kući mladić iznajmljivao sobu. Napad se dogodio u dvorištu kuće u Blackpoolu. Susjed je rekao kako je žrtva bio podstanar koji se nedavno doselio u kuću, piše Daily Mail.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 Tragedija u Zagrebu: Muškarac kolabirao u tramvaju i preminuo Nekadašnji argentinski predsjednik, Carlos Menem Preminuo bivši argentinski predsjednik Carlos Menem: Bio je osuđen zbog izvoza oružja u Hrvatsku

Vlasnik je uspio na kraju kontrolirati životinje i pozvao je hitnu pomoć, ali mladić, koji je u bolnicu primljen s teškim ozljedama, na kraju je preminuo. Oba su psa usmrćena na zahtjev vlasnika. Policija je ustvrdila kako je muškarac najvjerojatnije preminuo zbog ozljeda glave koje je zadobio nakon pada, a ne od velikog broja ugriza pasa.

Inspektor Simon Atkinson kaže da su se psi okrenuli žrtvi ‘i počeli napad prilikom čega je 21-godišnjak zadobio mnogo ugriznih rana. Tijekom napada vjerujemo da je pao nekoliko puta i najvjerojatnije udario glavom o pod.'