Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo u bolnici

Želio rastaviti sukobljene pse, a oni ga usmrtili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski mladić preminuo je nakon napada dva psa čiji je sukob pokušao prekinuti. Nekoliko je puta pao na tlo, a prema tvrdnjama policije, najvjerojatnije su ozljede glave koje je zadobio tijekom padova, uzrok smrti.

Dva psa napala su 21-godišnjeg mladića koji je nekoliko puta pao na tlo tijekom incidenta i pretrpio teške ozlijede glave. Glasnogovornik policije u Lancashireu rekao je kako su žrtvu napali psi muškarca u čijoj je kući mladić iznajmljivao sobu. Napad se dogodio u dvorištu kuće u Blackpoolu. Susjed je rekao kako je žrtva bio podstanar koji se nedavno doselio u kuću, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Vlasnik je uspio na kraju kontrolirati životinje i pozvao je hitnu pomoć, ali mladić, koji je u bolnicu primljen s teškim ozljedama, na kraju je preminuo. Oba su psa usmrćena na zahtjev vlasnika. Policija je ustvrdila kako je muškarac najvjerojatnije preminuo zbog ozljeda glave koje je zadobio nakon pada, a ne od velikog broja ugriza pasa.

Inspektor Simon Atkinson kaže da su se psi okrenuli žrtvi ‘i počeli napad prilikom čega je 21-godišnjak zadobio mnogo ugriznih rana. Tijekom napada vjerujemo da je pao nekoliko puta i najvjerojatnije udario glavom o pod.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene