Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pilot prijetio

FOTO Potukle se usred leta s majkom koja nije mogla smiriti bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je pilot zaprijetio prisilnim slijetanjem do njega nije došlo, ali putnike je u zračnoj luci dočekala policija.

Usred leta izbila je borba između tri putnice, a sve je počelo zbog jedne uplakane bebe.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Borba u koju su bile uključene djetetova majka i dvije nezadovoljne putnice eskalirala je od vikanja do bacanja i udaranja. Žene su razljutile i pilota koji je zaprijetio prisilnim slijetanjem ako se ne smire.

VIDEO Zastrašujući let: Ljudi vrištali i zazivali Boga

Fotografije tučnjave na letu iz Chongqing u Hong Kong osvanule su i na društvenim mrežama. Borba se navodno odigrala u srijedu kada su se dvije žene požalile 27-godišnjoj majci da ih je probudio plač njezine bebe. Dok su zahtijevale da ušutka bebu, majka im je jednako oštro odgovarala, a onda se nagnula preko sjedala kako bi udarila jednu od žena - koja joj je uzvratila.

'One su se borile, beba je vrištala, a putnici su vikali. Bilo je to poput nekog bizarnog filma', rekao je jedan od putnika.

Kći vlasnika avioprijevoznika ispričala se za svoje bahato ponašanje

Iako pilot nije prisilno sletio, u zračnoj luci putnike je dočekala policija. Glasnogovornik kompanije 'Air China' rekao je da se putnici ne smiju ponašati na taj način, te da je svaki pojedinac dužan pridržavati zrakoplovnih propisa kako bi se osiguran siguran let.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene