Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u zrakolovu

Kći vlasnika avioprijevoznika ispričala se za svoje bahato ponašanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kći vlasnika avioprijevoznika Korean Air posjetila je u nedjelju šefa kabinske posade kojega je izbacila iz zrakoplova zbog afere s krivo posluženim grickalicama kako bi mu se ispričala.

Cho Hyun-Ah (40), potpredsjednica u zrakoplovnoj kompaniji, u utorak je podnijela ostavku pošto je u javnosti izazvala zgražanje svojim ponašanjem na letu iz New Yorka za Seul zbog čega je pokrenuta istraga. Dok se zrakoplov već kretao pistom potpredsjednica tvrtke zahtijevala je da se vrati na terminal kako bi se iskrcao šef kabinske posade.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Krhotine srušenog aviona požalila se rođacima Stjuardesa koja je poginula s Prigožinom žalila se na kašnjenje leta: "Čula joj se nervoza u glasu"

Cho, koja je 5. prosinca sjedila u prvom razredu, uvrijedila se što su joj poslužili australski orah makadamiju koji nije zatražila i povrh toga poslužen u vrećici umjesto u zdjelici.

Kći predsjednika avio-tvrtke izbacila stjuardesu zbog grickalica

Park Chang-Jin ispričao je televiziji KBS da ga je primorala, kao i stjuardesu, da klekne pred njom i pritom ga je vrijeđala.

Cho je posjetila dom dvoje članova posade u nedjelju kako bi im se osobno ispričala. Nisu bili kod kuće te im je ostavila pismenu ispriku, izjavila je glasnogovornica zrakoplovne kompanije.

Cho je zanijekala da je primorala dvoje članova posade da kleknu. "Nikad nisam čula nešto slično. Ništa ne znam o tome", rekla je novinarima. No njezinu tvrdnju demantira putnica koja je vidjela dvoje članova posade na koljenima. "Bilo mi ih je žao, izgledali su prestravljeno", ispričala je žena televiziji KBS pošto je dala iskaz tužiteljstvu u Seulu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene