Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnje Fritzlu

'Silovat ćemo Fritzla četkom za wc'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici zatvora Sankt Poelten u Beču u kojem se nalazi i Josef Fritzl presreli su poruku između zatvorenika i tako im pokvarili plan po kojem su planirali njegovo ubojstvo.

Naime, 73-godišnji Fritzl u jednom je od najstrože čuvanih zatvora u Austriji, i u njegovom posebnom dijelu, izolirani i pod stalnom paskom čuvara jer mu ostali zatvorenici konstantno prijete da će ga ubiti.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog ruski oligarh Cure nepoznati detalji, bio je uključen u razmjenu zarobljenika među kojima je bio i Navaljni: Sastao se s Putinom u vrijeme njegove smrti? Slika nije dostupna Fritzl pred licem pravde Josef Fritzl priznao silovanje i incest, ali ne ubojstvo i ropstvo

Ogorčeni i šokirani njegovim zločinom, u ovom su planu prijetili kako će Fritzla silovati četkom za wc i zatim nasmrt pretući.

Inače Fritzl živi pod strogom paskom čuvara tako da svoju ćeliju napušta na samo 30 minuta dnevno kako bi odradio tjelovježbu a za vrijeme koje i dalje ostaje pod strogim nadzorom čuvara, prenosi Thedaily. 

>> Josef Fritzl: Rođen sam da budem silovatelj

>> Monstrum Fritzl proglašen zdravim

>> Suđenje Josefu Fritzlu početkom 2009.

>> Josef Fritzl vratio se u 'kuću strave'

Jedan je izvor naglasio kako bi Fritzl u pravom zatvoru izdržao samo nekoliko mjeseci prije nego što bi ga zatvorenici ubili.

Zatvorenici su ogorčeni i šokirani zbog zločina koje je Fritzl počinio jer je silovao i 24. godine zatočenom držao svoju kćer Elisabeth u podrumu svoje kuće u Amsttetenu.

Vjeruje se da će mu suđenje za stravične zločine započeti početkom sljedeće godine, a bit će formalno optužen krajem ovog tjedna, te će i tada biti poznat dugačak niz optužbi s kojima će se on na sudu suočiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene