Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Elitni internat?!

Škola iz horora: Palili učenike glačalom, silili na oralni seks i tjerali da jedu gnojivo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresna priča o stravičnim događajima u elitnom internatu potresa Švedsku. Mlađi učenici su kao sastavni dio 'obreda inicijacije' bili prisiljavani na oralni seks, mučeni užarenim glačalom te tjerani da jedu gnojivo.

Švedski školski inspektorat privremeno je zatvorio elitni internat Lundsbergs zbog dojava o strahotama koje tamo proživljavaju učenici nižih razreda. Posljednji incident dogodio se prošli vikend kada su dvojici dječaka leđa spaljena užarenim glačalom tijekom 'obreda inicijacije'. Za taj brutalni čin sumnjiči se devet učenika viših razreda, piše švedski The Local.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Inače, u ovoj su se elitnoj školi školovali brojni švedski političari i članovi visokog društva kao i švedski princ Carl Phillipe.

>> 'Kamp stresa' u J. Koreji: Uči se od zore, nema TV-a i interneta, sve se snima...

No, paljenje glačalom nije jedini 'ritual' kroz kojeg su prolazili učenici internata. U svibnju prošle godine progovorili su neki bivši učenici rekavši kako ih se tjeralo na oralni seks te da jedu gnojivo, a 2011. godine jednom su učeniku spaljene bradavice električnom hvatalicom muha.

Ravnatelj i članovi uprave škole dobili su otkaz, a učenici, osumnjičeni za zlostavljanje drugih učenika, izbačeni su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene