Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Nije ugodno

Zamislite da šećete gradom i ovo počne padati s neba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nalaze ih na cesti, parkiralištima, travnjacima...

Stanovnici Aljaske imaju odvratnih problema posljednjih dana. Posebice oni koji žive u okolici Fairbanksa. Naime, iz za sad neobjašnjivog razloga, diljem grada pronađene su životinje nalik jeguljama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Sudarila se dva američka vojna helikoptera: U padu poginula tri pilota Neobična svjetlost na nebu nevjerojatni prizori VIDEO Snimljena misteriozna plava svjetlost, brzo se kretala nebom: "Ovo je bio prvi put!"

Čini se da su, doslovce, pale s neba. Životinje su dugačke četrdesetak centimetara, a ljudi su ih pronalazili na parkiralištima, svojim travnjacima...

Prema informacijama aljaškog Ureda za lov i ribolov, radi se o arktičkim zmijuljicama i stanovništvo nema razloga za paniku. Radi se o misterioznoj parazitskoj ribi koja inače obitava na Aljaski, ali uglavnom u mulju rijeka zbog čega ju je teško vidjeti, te zbog čega se o njoj ne zna puno toga.

OPREZ! U Jadranu se pojavila riba koju nikako nemojte jesti

Mlade arktičke zmijuljice su slijepe i hrane se filtrirajući mikroorganizme iz vode, no kad odrastu postaju paraziti koji se svojim ustima zakače za neku drugu ribu ili sisavca.

Zubima potom probiju kožu životinje za koju su se uhvatili te se potom krane njenom krvlju i ostalim tjelesnim tekućinama.

Iz Ureda za lov i ribolov kažu kako je moguće da su ove zmijuljice na lokacije diljem grada dospjele tako što su ih ispustili galebovi nakon lova.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene