Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Zajedno s mafijašima suprugu rastopio u kiselini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doušnica iz redova talijanske mafije koja je nestala prije gotovo godinu dana, bila je mučena i ubijena, a njeno tijelo je zatim bačeno u kiselinu, jer je surađivala sa talijanskim tužiteljstvom, priopćila je policija.

Lea Garofalo, 35-godišnjakinja, bila je silom ubačena u kamion, da bi je ispitivali otmičari, njezin bivši suprug i članovi obitelji. Ona je potom ubijena na poljani, u blizini Milana, u noći između 24. i 25 studenog prošle godine i njeno tijelo bačeno je u bačvu s kiselinom, priopćili su istražni organi novinarima.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

>> Italija: Mafija bombom pokušala ubiti tužitelja

Četiri osobe su uhićene, a još dvjema, uključujući i njenog bivšeg supruga, koji se nalaze u pritvoru, uručeni su nalozi za uhićenje, prenijela je agencija Reuters.

Osveta

Carlo Cosco koji je imao kćer s ubijenom, stoji iza njezinog ubojstva zbog osvete za informacije, koje je predala talijanskom tužiteljstvu koje se borbi protiv tamošnje mafije, u periodu između 2002. i 2009. godine.

Obje obitelji, Garofalo i Cosco, povezane su sa 'Ndrangetom', koja ima sjedište u sjeverom dijelu Calabrije i smatra se najbogatijom i najmoćnijom mafijaškom organizacijom (kriminalnim sindikatom) u Italiji, iako su njihovi poslovi pretežno locirani u Lombardiji, regiji grada Milana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene