Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Zagađenje krivac za sve veći broj oboljelih u Aziji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve počinje s kihanjem, curenjem nosa i kašljem, mislite da ste se prehladili ali ako simptomi potraju morate posjetiti liječnika jer dijagnoza će biti: loš zrak, odnosno bolujete od alergijske reakcije na zagađenje.

Smog je sve veći problem u gradovima Azije, te ima sve veći utjecaj na kvalitetu života i opće zdravlje ljudi koji tamo žive i rade, smatraju stručnjaci.

Pročitajte i ovo Europa 2040. - 5 Europa 2040 Uskoro će nam život biti znatno drugačiji: Neće biti skijanja, putovanja zrakoplovom bit će skuplja i to nisu jedine promjene Ilustracija Izglasali Parižani Vlasnici ovakvih automobila plaćat će triput veće cijene parkiranja: Još neki gradovi imaju sličan plan

Dr. Johnny Koo Tak-ching kazao je kako uopće nema sumnje da je zagađenje djelomični krivac za sve veći broj osoba koji imaju problema s kihanjem, kašljanjem i curenjem nosa.

"Pacijenti s takvim simptomima imaju veće probleme kada rade u gradu gdje je vrlo visoko zagađenje. Oni bi se puno bolje osjećali na mjestima poput Cipra", dodao je.

Singapur je, istaknuo je, bolji od Hong Konga, a Kuala Lumpur je bolji od Singapura.

Loša vijest za one koje žive u zagađenim gradovima je da se ne može puno toga napraviti kako bi se poboljšala kvaliteta života.

Antihistaminici mogu malo ublažiti simptome alergijskih reakcija, a malu pomoć pružaju i sprejevi za nos, tablete protiv bolova, te uzimanje puno vode i vitamina C.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene