Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traga se za napadačem

Zabava kraj bazena završila tragično, u pucnjavi poginulo troje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjava na zabavi stambenog kompleksa jednog američkog Sveučilišta završila je tragično. Tri su osobe poginule, a tri su ozlijeđene.

Jedan je muškarac otvorio vatru tijekom zabave u stambenom kompleksu u blizini sveučilišta Auburn u američkoj saveznoj državi Alabami, ubivši pri tom troje ljudi, uključujući i dva bivša igrača američkog nogometa za školski tim, izvijestile su vlasti.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Tri su osobe ozlijeđene, a jedna je u kritičnom stanju s prostrijelnom ranom u glavi, javlja AP. Policija traga za optuženim napadačem Desmonteom Leonardom. Policija ga je putem medija pozvala da se preda. Također su napomenuli kako tragaju za još dvije osobe koje su povezane s pucnjavom.

Svjedok, 23-godišnji Turquorius Vines ispričao je da je bio na zabavi kraj bazena u subotu navečer u stambenom kompleksu Sveučilišta s jednim od svojih prijatelja. Rekao je da su njemu i njegovom prijatelju prišla dva muškarca koji su se s njima počeli svađati oko žene.

Vines je rekao da je došlo do tučnjave i njegov je prijatelj ubijen u pucnjavi. Rekao je da nikada prije u životu nije vidio muškarca s kojim se na zabavi posvađao.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene