Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio iza rešetaka

Vozio djecu u automobilu pa ga zaustavila policija. Ono što su potom otkrili šokiralo je i iskusne policajce

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
U Ansfeldenu u gornjoj Austriji policija je u nedjelju navečer oko 22 sata zaustavila automobil koji je vozio 39-godišnji Florian O., a u kojem je s njim još bilo troje njegove djece u dobi od 5, 11 i 15 godina. Ono što je uslijedilo šokiralo je sve.

Za Florianom O. bila je raspisana tjeralica zbog višestrukih kriminalnih djela, zbog čega se i skrivao od policije. No čim su ga zaustavili u automobilu, rekao im je: "Znam da me tražite. Nemam vozačku dozvolu, ali imam tijelo u prtljažniku."

Tijelo je bilo zamotano u plahtu, a radilo se o njegovoj supruzi i majci troje djece. Ona je umrla ranije tog dana od uznapredovalog raka, a 39-godišnjak je planirao prvo odvesti djecu k rođacima pa tijelo izbaciti ispred neke bolnice, javlja Kronen Zeitung.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 1 suprugu rekla što je učinila Strava u Austriji: Majka ubila svoje dvije kćeri pa pokušala i sebi oduzeti život

Muškarac je završio iza rešetaka, a djeca su kod djeda i bake. Obdukcija tijela majke slijedi u utorak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj bilo spasa Užas kod susjeda: Osmomjesečna beba preminula od opeklina tijekom kupanja

Florian O. uhićen je zbog narušavanja mira preminule te jer je možda i odgovoran za njezinu smrt, ako joj nije pomogao, što će pokazati istraga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene