Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pokušavajući s prtljagom ući u vlak podzemne željeznice u Bostonu, ženi je prilikom zatvaranja vrata zapela torba, dok je pokušavala unijeti još i kovčeg te je umalo poginula.


Vlak je nakon zatvaranja vrata samo počeo ubrzavati, a 34-godišnja žena u posljednjem se trenutku uspjela osloboditi te je naletjela na zid, na kraju perona, no da nije uspjela, vlak bi ju povukao sa sobom u tunel.

Vezani članci Policija, ilustracija Strašna tragedija u Kaštel Gomilici: Teretni vlak udario maloljetnika i na mjestu ga usmrtio Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 06 Objavljeni detalji naleta vlaka na auto u Vodnjanu: Vozač se nije zaustavio na znak Stop i nije bio vezan

>> VIDEO: Vlak naletio na kolica, beba čudom preživjela

Žena je do trenutka kad se uspjela osloboditi, bespomoćno vikala upomoć i trčala usporedno s vlakom, a kondukter vlaka, koji se trebao pobrinuti da su vrata slobodna za zatvaranje i da nikog nema na njima u trenutku kretanja vlaka, dobio je otkaz, prenosi portal MyFOx. Strojovođa je prošao nešto bolje te je samo suspendiran na period od deset dana.

'Ponašanje osoblja zaduženih za sigurnost u vlaku, koje je rezultiralo ovim incidentom, nedopustivo je i neće se tolerirati', rekao je izvršni direktor MBTA William Mitchell, a pokrenuta je i temeljita istraga oko ovog događaja.